SEMINÁR PRE SPRÁVCOV: Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (GDPR)

Akadémia konkurzného práva pripravila seminár (nielen) pre správcov na tému Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (GDPR).

Termín:  29. jún 2018 o 9:00 hod.

Miesto: Hotel Ambassador****,  Hlavná 101, Košice

Lektor: JUDr. Dávid Zubko (Nezávislý expert v oblasti ochrany osobných údajov.Počas svojho pôsobenia na Úrade na ochranu osobných údajov v pozícii vedúceho oddelenia medzinárodných vzťahov a koordinátora prípravy SK PRES pracoval na novom nariadení a osobne zastupoval SR na rokovaniach Rady EÚ. Vo vzťahu k novému nariadeniu viedol taktiež pracovnú skupinu na národnej úrovni. V práci na nariadení pokračoval aj na Ministerstve spravodlivosti SR ako expert na ochranu osobných údajov. V súčasnosti pôsobí v súkromnom sektore)

Program:

  1. Predstavenie nového všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov
  2. Dôvody prijatia nového všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov
  3. Pôsobnosť GDPR a nového zákona o ochrane osobných údajov
  4. Kľúčové subjekty novej právnej úpravy
  5. Zásady spracúvania osobných údajov
  6. Povinnosti vyplývajúce z GDPR pre prevádzkovateľov a sprostredkovateľov
  7. Vzťahy medzi subjektmi spracúvania osobných údajov (prevádzkovateľ - sprostredkovateľ)
  8. Práva dotknutých osôb
  9. Postavenie a výkon funkcie zodpovednej osoby
  10. Priebeh konania o ochrane osobných údajov
  11. Konkrétne kroky ako zosúladiť spracúvanie osobných údajov s novou právnou úpravou

Počet pridelených kreditov: 6

Prihláška:

Účastnícky poplatok: 72€ s DPH (60€ bez DPH), na základe zálohovej faktúry úhrada prevodom na účet IBAN SK57 1100 0000 0029 2189 4685

Pre každého účastníka ZDARMA: písacie potreby, občerstvenie, wi-fi, parkovanie


Zdroj: www.konkurznaakademia.sk

Ilustračné foto: pixabay, redakcia

 

PRINT
PRINT
Diskusia
Pridať nový príspevok
|právnik od roku
Portál Ulpianus
Kontakt
Partnerom projektu je:

SPOLUPRACUJEME S: