KONFERENCIA: GDPR a osobné údaje

Nenechajte si ujsť výnimočnú príležitosť zapojiť sa do panelovej diskusie a spolu s rečníkmi a zároveň poprednými spoločnosťami v SR vytvorte jedinečný priestor, z ktorého si odnesiete nielen nové poznatky, ale najmä množstvo praktických rád. To všetko prinesie konferencia na tému GDPR a osobné údaje.

Termín konferencie: 14. jún 2018

Miesto konferencie: Hotel Devín, Bratislava

Lektori:

Mgr. Irena Hudecová, zamestnankyňa Úradu na ochranu osobných údajov
Ing. Ivan Makatura, senior konzultant, IBM Security Services

Program konferencie:

Blok I. Mgr. Irena Hudecová: Ako účinne a efektívne predísť porušeniam GDPR a vysokým pokutám?

Blok II. – Ing. Ivan Makatura: Ako súvisí informačná a kybernetická bezpečnosť s ochranou osobných údajov

Nasledovať bude panelová diskusia, ktorej sa popri lektoroch zúčastní Jakub Berthoty (advokát), Pavol Adamec (Risk Consulting Executive Director, KPMG), Miroslav CHlipala (advokát), Marek Zeman (Head of department IS Security CiSO, CRISC at Tatra banka, a.s.) a Lukáš Neduchal (Advisory Services Director / EMARK).

Po skončení diskusie, pred večerným rautom sa uskutoční  slávnostný krst komentára k nariadeniu GDPR o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov, počas ktorého sa môžete stretnúť alebo dať podpísať komentár priamo od jeho samotných autorov.

V komentári nájdete viac ako 150 odkazov na súvisiacu judikatúru Súdneho dvora EÚ a ESĽP a viac ako 150 príkladov z praxe vysvetľujúcich jednotlivé inštitúty. Sú v ňom zakomponované aj závery všetkých najnovších stanovísk pracovnej skupiny WP29. Komentár Vám ponúka podrobný a praktický pohľad na všetky dôležité výkladové aj aplikačné problémy.

Ďalšie informácie o komentári s možnosťou objednať si ho v predpredaji nájdete TU.

Viac informácií o konferencii vrátane prihlasovania nájdete TU.


Zdroj: www.pp.sk

Ilustračné foto: pixabay.com
 

PRINT
PRINT
Diskusia
Pridať nový príspevok
|právnik od roku
Portál Ulpianus
Kontakt
Partnerom projektu je:

SPOLUPRACUJEME S: